programi

Fitnes programi u teretani

 • Samostalni trening

  Body Fitness

  #

  Body fitness je kombinacija različitih načina vežbanja koja će istopiti masti i celulit i tamo gde mnogi drugi sistemi vežbanja to ne uspevaju. Za kratko vreme treniranja imaćeš mnogo više životne energije.

  Saznaj više o programu

  Bodibilding

  #

  Oseti kako je to kada te ispuni snaga, kada dobiješ energiju koja se širi na sve sfere života.

  Bodybuilding učiniće tvoje telo i mišiće jačim i lepšim – ali to nije ni blizu sve.

  Saznaj više o programu

  Kardio trening

  #

  Kardio vežbanje učiniće te zgodnijim, zdravijim i punim snage ali učiniće i više od toga. Imaćeš bolju koncentraciju i pamćenje, regulisaćeš telesnu težinu i bićeš otporniji na stres.

  Saznaj više o programu

  Mršavljenje

  #

  Naoružaj se znanjem i podrškom. Smršati i zadržati težinu koju želiš jednako je podvig volje i planiranja. Sagori kalorije, ubrzaj metabolizam, stekni i ojačaj zdrave navike, nauči kako da ti hrana bude i saveznik i zadovoljstvo.

  Saznaj više o programu

 • vođeni trening

  #

  Želeo bi trenera, bez zakazivanja termina i uz punu fleksibilnost vremena kada dolaziš na trening? Uz to ne bi da izdvojiš previše novca, ali si svestan da bi ti značilo da neko vodi tvoj trening – prilagodi ga tebi, tvojim ciljevima I učini ga dovoljno zanimljivim kako bi dugoročno istrajao u svom fitness putovanju

  Saznaj više o programu

 • personalni trening

  #

  Kao svi oni što imaju rezultate na kojima im zavide, dobićeš sopstvenog trenera koji će osmisliti i voditi tvoj program. Personalni trener je uvek tu da izvuče ono najbolje iz tebe, da osmisli i vodi trening koji je prilagođen baš tebi.

  Saznaj više o programu

Grupni fitness programi

 • zumba

  #

  Uz ritam zumbe do gipkog i izvajanog tela! Zumba je u plesu, zabavi i muzici ali je takođe i veoma pažljivo kreiran trening. Svaki pokret i promena ritma osmišljeni su tako da stekneš vrhunski izgled, formu i zdravlje.

  Saznaj više o programu

 • mix aerobic

  #

  Već 50 godina aerobik trening donosi vežbačima odličan izgled, snagu i energiju. Pažljivim praćenjem rezultata svih srodnih vrsta treninga stručnjaci su izdvojili vežbe koje daju najbolje i najbrže rezultate.

  Saznaj više o programu

 • pilates

  #

  Pilatesom dobijaš u isto vreme fizičku i mentalnu stabilnost, snagu, opuštenost i gipkost. Izgradićeš svoje telo na jedan potpuno drugačiji način.

  Saznaj više o programu

 • Full Body Workout

  #

  Deo si tima koji zajedno vežba i bori se za isti cilj. Muzika, atmosfera puna entuzijazma i brzi rezultati. Trening svih grupa mišića i kardio intenzivno sagorevaju kalorije i masti. Povećava se kondicija, snaga i oblikuje telo.

  Saznaj više o programu

 • yoga

  #

  Hatha yoga je jedna od najpoznatijih i najrasprostranjenijih vrsta joge na svetu. Joga nije samo fizičko vežbanje, već učenje uspostavljanja stanja potpunog mira i opuštenosti.

  Saznaj više o programu

 • Funkcionalni trening

  #

  Postoji razlog zbog kog svi najbolji fitness centri u svetu imaju program funkcionalnog treninga.

  Telo je napravljeno da se kreće – zbog toga se osećaš i izgledaš najbolje kada vladaš svojim pokretom.

  Saznaj više o programu

 • Gluteus core

  #

  To je grupni fitness program srednjeg i visokog intenziteta koji stavlja focus na vežbe, kao što ime kaže, tvoje gluteus i core mišiće, tj misice koji daju potporu kičmi. Trening od sat vremena je koncipiran tako da se 30 minuta aktiviraju mišići gluteusa a ostalih 30 minuta mišići cora.

  Saznaj više o programu

 • Les Mills BODYPUMP

  #

  BODYPUMP je vrsta treninga sa šipkom koji ima cilj da vas ojača i da vas učini fit. Kombinacija naučno potkrepljenih pokreta, odlične muzike i motivišućih instruktora će vam omogućiti da dostignete više nego kada trenirate samostalno.

  Saznaj više o programu

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.