Beo Shopping centar

#30+ Kardio sprava
#60+ Mašina TechnoGym
#8 Grupnih fitnes programa
#9 Trenera

Athletic’s Gym

Teretana – Fitness centar Beo Shopping centar, Zvezdara

Revolucionarni koncept prostora

Za komforan trening na raspolaganju vam je preko 1000m2 prostora, u jednom nivou bez stubova, dok visina plafona od preko 5m garantuje adekvatnu zapreminu svežeg vazduha, koja je ključna za kvalitetan trening. Između ostalog, da li ste ikada imali prilike da vežbate u sali za grupne programe površine 200m2, čak 3 puta većoj od prosečne?

Premium klub po pristupačnim cenama

Tretirajte sebe kao VIP ličnost i iskusite užitak treniranja u ambijentu premium kluba koji predstavlja presedan u srpskom fitnesu. Za svega 3000 dinara neograničeno vežbajte u teretani a sa 500 dinara doplate možete koristiti i sve grupne programe.

6 zona za vežbanje

Najnovija lokacija Athletic’s Gym-a u Vojislava Ilića donosi Vam čak 6 zona za maksimalni kvalitet treninga. Gym zona sa vrhunskim Technogym spravama i tegovima, kardio zona sa najkvalitetnijim kardio spravama renomiranih proizvođača, funkcionalna zona sa svim neophodnim rekvizitima za funkcionalni trening, hard core zona za one koji žele više, zona grupnih programa sa rekordnom veličinom sale, strečing zona za istezanje.

Vežbajte od ranog jutra

Iskoristite vaš radni dan u potpunosti jer bez obzira na radno vreme BEO tržnog centra, Athletic’s Gym za vas otvara vrata već od 7 ujutru radnim danom i od 9h ujutru vikendom. Garaža tržnog centra se samo za vežbače Athletic’s Gym-a otvara 30 minuta pre otvaranja kluba i zatvara se 30 minuta nakon zatvaranja kluba.

Oprema za najizbirljivije

Sa čak 17 traka i preko 100 premium Technogym mašina i sprava, Athletic’s Gym u BEO Shopping Centru predstavlja jedan od najopremljenijih I najvećih fitnes centara u Srbiji

Uvek dostupan parking

Zamislite odlazak na trening u kojem ne gubite vreme tražeći parking mesto. Vežbači Athletic’s Gym-a na lokaciji Konjarnik imaju na raspolaganju neograničen broj parking mesta u garaži Beo Shopping centra u trajanju od 5 sati.

Spojite trening sa ostalim obavezama

Athletic’s Gym se nalazi u sportskom delu Beo Shopping centra na Zvezdari i time vam omogućava da na jednom mestu pre treninga obavite kupovinu i ostavite decu u igraonici, a da nakon treninga popijete ceđeno voće u Juice bar-u ili se počastite obrokom u odeljku sa restoranima.

Novosti

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.