O nama

Athletic's Gym

21 godina tradicije

Fitness klub "Athletic's Gym" je oformljen 1996. godine. Na samom početku rada, klub je radio kao sekcija za aerobik i body building pri sportskom centru Partizan – Čukarica na Banovom brdu, a od 20. januara 1998. godine kao samostalni sportski klub.

Funkcionalnost

Funkcionalnost kluba se ogleda u opremljenosti samog prostora, trenerima i pruženoj usluzi. U skladu sa ovim, sva 4 fitness studija raspolažu sa moderno dizajniranim enterijerom, ventilacijom, klimatizacijom, prijemnim delom, sportskim suplementima, svlačionicama sa ormarićima za garderobu, tuš kabinama, aerobik salom, profesionalnom Technogym Cardio i Strenght opremom i izuzetno prihvatljivim članarinama.

Opremljenost

Preko 60 Cardio Technogym mašina i preko 60 Technogym mašina sa opterećenjem i 25 klupa i sprava za vežbanje čine ovaj prostor potpunim, a vežbanje produktivnim.

Stručnost

Fakultet sporta i fizičke kulture i nekoliko viših škola za sportske trenere čine bazu za instruktore i personalne trenere. Kako bismo pratili svetske trendove kada je fitness u pitanju, trudimo se da prikupimo što više informacija putem konvencija, interneta, časopisa, stručne literature i od naših kolega iz zemalja gde je fitness izuzetno razvijen.

Besplatni probni trening

Probni treninzi za sve naše fitness programe su na raspolaganju potencijalnim članovima. Uverite se i sami da su programi koje mi realizujemo kvalitetni, zdravi i praktični i da je upravo to ono što Vam je zaista i potrebno!


Postanite naš član i uživajte u napretku Vašeg duha i tela.

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.