programi

Fitnes programi u teretani

 • Samostalni trening

  Body Fitness

  #

  Program pod nazivom body toning je tipicno ženski, programski specifičan koji poseban akcenat baca na one delove ženskog tela koji najpre dolaze na udar celulita i masnih naslaga.

  Saznaj više o programu

  Bodibilding

  #

  Bodibilding je sport koji se zasniva na razvoju skladne mišicne muskulature ili teznji da dovedemo svoje telo do savrsenstva

  Saznaj više o programu

  Kardio trening

  #

  Kardio treningom, definiše se bilo koji oblik telesne aktivnosti koja se izvodi aktiviranjem velikih mišićnih grupa, koja je u osnovi cikličnog karaktera, a intenzitet vežbanja je prilagođen opsegu od 55-90% maksimalne frekvencije srca izračunate za svakog pojedinca.

  Saznaj više o programu

  Mršavljenje

  #

  Ohrabrujuće je saznanje da je ovaj veliki problem lako rešiv!!! Uz Vašu dobru volju i naš tim stručnjaka koji će Vas usmeriti na pravi put i pomoći Vam da na tom putu i istrajete!!! Redukcija telesne mase (mršavljenje) danas je jedan od najpopularnijih i najtraženijih programa u fitnes centirima.

  Saznaj više o programu

 • vođeni trening

  #

  Vođeni trening predstavlja osnovni tip personalnih treninga i jedan je od zaštitnih znakova Athletic`s Gym-a. Podrazumeva vežbanje u grupama od nekoliko vežbača uz nadzor trenera.

  Saznaj više o programu

 • personalni trening

  #

  Personalni trening se zasniva na tzv. jedan na jedan osnovi (jedan vežbač - jedan personalni trener). Tada je personalni trener u savršenoj poziciji da prati napredak, motiviše i sprovodi celokupan trenažni proces.

  Saznaj više o programuSpa programi

Grupni fitness programi

 • pilates

  #

  U poslednjih nekoliko godina jedan od najpopularnijih vidova rekreacije kako u svetu tako i kod nas je pilates. Razlog tome je sto vežbanje pilatesa osim fizičke aktivnosti, telu daje i neophodno opuštanje i uspostavlja ravnotezu između fizičkog i mentalnog.

  Saznaj više o programu

 • zumba

  #

  Zumba je zanimljiv nacin vežbanja. Jednostavno trening gde se prvenstveno zabavljamo, a i uz dobru zabavu trošimo kalorije.

  Saznaj više o programu

 • Full body workout

  #

  Full body workout je sat vremena kvalitetnog treninga za angažovanje mišica celog tela. Reč je o fitnes programu koji predstavlja kombinaciju kardio vežbi i vežbi snage, koje dovode do poboljšanja motorike, fleksibilnosti, izgradnje i zategnutosti mišića kao i do sagorevanja masnih naslaga.

  Saznaj više o programu

 • mix aerobic

  #

  Mix Aerobic je dinamičan i zabavan fitnes program koji će vam omogućiti da u 60 minuta sagorite veliki broj kalorija bez osećaja iscrpljenosti koji se javlja posle mnogih kardio programa.

  Saznaj više o programu

 • Team workout

  #

  Grupni fitnes program srednjeg i visokog intenziteta koji stavlja fokus na vežbe snage i izdržljivosti, uz povremeni HIIT kardio trening. Trening je koncipiran tako da se aktivira određena grupa mišića po jednom treningu. Team Workout nastavlja druženje na fejsbuk grupi gde se šire informacije, pruža edukacija na temu zdrave i balansirane ishrane i pruža podršku novim članovima u ishrani.

  Saznaj više o programu

 • Core Workout

  #

  Core Workout - predstavlja grupni trening na kome se posvećuje pažnja celom abdomenu (sve vrste “trbušnjaka” sa i bez opterećenja, “leđnjaka”, statičnih “plank-ova” kao i “plank-ova” u pokretu ) čime se značajno poboljšava trodimenzionalna snaga abdomena i stabilnost i izdržljivost osobe.

  Saznaj više o programu

 • Total body mix

  #

  Total body mix je jutarnji trening nešto lakšeg intenziteta. Uglavnom su to vežbe snage i izdržljivosti, za ljude koji žele da zategnu svoje mišice, uz veći broj ponavljanja. Trening se može prilagoditi svim tipovima vežbaca i primeren je za svako starosno doba.

  Saznaj više o programu

 • Boot Camp

  #

  Boot camp Serbia je funkcionalni fitnes program prilagođen uzrastu i nivou fizičke spremnosti polaznika. Fitnes revoluciju pod imenom Boot camp Serbia pokrenuo je 2011. godine uz podršku Fakulteta Sporta i Fizičkog Vaspitanja - Marko Mažar, sportski novinar i fitnes trener, po uzoru na istoimene fitnes programe koji postoje širom sveta.

  Saznaj više o programu

 • Athletic's women challenge

  #

  Athletic's women challenge - predstavlja program vežbanja koji daje akcenat na gubitku masnih naslaga i oblikovanju tela.

  Program obuhvata sasvim novi koncept vežbanja uz stalni nadzor trenera, pri čemu će se treninzi planski odvijiati, kako u sali tako i u teretani fitness centra.

  Saznaj više o programu

 • Funkcionalni trening

  #

  Funkcionalni trening - utiče na povećanje kondicije i snage, ubrzavanje metabolizma i sagorevanje kalorija.

  Program je predviđen za vežbače svih uzrasta. Trener je tu da vas nauči i vodi računa o pravilnosti vašeg pokreta, i da svaku vežbu prilagodi vašoj trenutnoj fizičkoj formi.

  Saznaj više o programu

 • Cardio box

  #

  Cardio Box predstavlja visoko intenzivan trening inspirisan borilačkim veštinama koji se izvodi na džakovima. Kombinacija udaraca iz različitih borilačkih veština, najviše iz boksa i kik boksa, uz korišćenje ručne i nožne tehnike na džaku koje se uklapaju u jednostavne koreografije prilagođene vezbačima, kako početnicima tako i onima koji su se susretali sa sličnim programima.

  Saznaj više o programu

 • Piloxing

  #

  PILOXING® je uzbudljiv fitness program koji sadrži i inspiriran je pojedinim pokretima iz pilatesa, boksa i plesa spojenim u visoko-intenzivni intervalni trening.

  PILOXING® se sastoji od intervalnog treninga u kojem se trenira bosih nogu; zbog izmene intervala dolazi do povećanja potrošnje kalorija i povećava se izdržljivost, jača se kardio-vaskularni sistem, a što se tiče treniranja bez obuće dobijamo na jačanju mišića stopala, nogu.

  Saznaj više o programu

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.