programi

Fitnes programi u teretani

 • Samostalni trening

  Body Fitness

  #

  Program pod nazivom body toning je tipicno ženski, programski specifičan koji poseban akcenat baca na one delove ženskog tela koji najpre dolaze na udar celulita i masnih naslaga.

  Saznaj više o programu

  Bodibilding

  #

  Bodibilding je sport koji se zasniva na razvoju skladne mišicne muskulature ili teznji da dovedemo svoje telo do savrsenstva

  Saznaj više o programu

  Kardio trening

  #

  Kardio treningom, definiše se bilo koji oblik telesne aktivnosti koja se izvodi aktiviranjem velikih mišićnih grupa, koja je u osnovi cikličnog karaktera, a intenzitet vežbanja je prilagođen opsegu od 55-90% maksimalne frekvencije srca izračunate za svakog pojedinca.

  Saznaj više o programu

  Mršavljenje

  #

  Ohrabrujuće je saznanje da je ovaj veliki problem lako rešiv!!! Uz Vašu dobru volju i naš tim stručnjaka koji će Vas usmeriti na pravi put i pomoći Vam da na tom putu i istrajete!!! Redukcija telesne mase (mršavljenje) danas je jedan od najpopularnijih i najtraženijih programa u fitnes centirima.

  Saznaj više o programu

 • vođeni trening

  #

  Vođeni trening predstavlja osnovni tip personalnih treninga i jedan je od zaštitnih znakova Athletic`s Gym-a. Podrazumeva vežbanje u grupama od nekoliko vežbača uz nadzor trenera.

  Saznaj više o programu

 • Vođeni funkcionalni trening

  #

  Funkcionalni trening utiče na povećanje kondicije i snage, ubrzava metabolizam i sagorevanje kalorija.
  Namenjen je vežbacima svih uzrasta koji žele bitnije da redukuju (smanje ili povećaju) svoju telesnu masu.

  Saznaj više o programu

 • personalni trening

  #

  Personalni trening se zasniva na tzv. jedan na jedan osnovi (jedan vežbač - jedan personalni trener). Tada je personalni trener u savršenoj poziciji da prati napredak, motiviše i sprovodi celokupan trenažni proces.

  Saznaj više o programuSpa programi

 • Sauna

  #

  Tvoje utočište od sveta. Oaza mira i mesto gde ćeš regenerisati svoje telo i duh.

  Sauna je i mnogo više od toga.
  Sauna sagoreva kalorije, poboljšava sveukupno zdravlje i čini imuni sistem jačim, kožu lepšom i elastičnijom, oslobađa od stresa i bolova. Iz saune ćeš izaći fizički i mentalno obnovljen.

  Saznaj više o programu

 • Masaža

  #

  Da, masaža veoma, veoma prija. Masaža će te učiniti opuštenim i smirenim. Oslobodiće te celulita. Oporaviće tvoje mišiće i zglobove od stresa. Učiniće te fleksibilnim. Uticaće povoljno na san. Poboljšaće tvoje opšte raspoloženje.

  Saznaj više o programu

Grupni fitness programi

 • pilates

  #

  U poslednjih nekoliko godina jedan od najpopularnijih vidova rekreacije kako u svetu tako i kod nas je pilates. Razlog tome je sto vežbanje pilatesa osim fizičke aktivnosti, telu daje i neophodno opuštanje i uspostavlja ravnotezu između fizičkog i mentalnog.

  Saznaj više o programu

 • zumba

  #

  Zumba je zanimljiv nacin vežbanja. Jednostavno trening gde se prvenstveno zabavljamo, a i uz dobru zabavu trošimo kalorije.

  Saznaj više o programu

 • Full body workout

  #

  Full body workout je sat vremena kvalitetnog treninga za angažovanje mišica celog tela. Reč je o fitnes programu koji predstavlja kombinaciju kardio vežbi i vežbi snage, koje dovode do poboljšanja motorike, fleksibilnosti, izgradnje i zategnutosti mišića kao i do sagorevanja masnih naslaga.

  Saznaj više o programu

 • mix aerobic

  #

  Mix Aerobic je dinamičan i zabavan fitnes program koji će vam omogućiti da u 60 minuta sagorite veliki broj kalorija bez osećaja iscrpljenosti koji se javlja posle mnogih kardio programa.

  Saznaj više o programu

 • Core Workout

  #

  Core Workout - predstavlja grupni trening na kome se posvećuje pažnja celom abdomenu (sve vrste “trbušnjaka” sa i bez opterećenja, “leđnjaka”, statičnih “plank-ova” kao i “plank-ova” u pokretu ) čime se značajno poboljšava trodimenzionalna snaga abdomena i stabilnost i izdržljivost osobe.

  Saznaj više o programu

 • yoga

  #

  Hatha yoga je jedna od najpoznatijih i najrasprostranjenijih vrsta joge na svetu. Joga nije samo fizičko vežbanje, već učenje uspostavljanja stanja potpunog mira i opuštenosti.

  Saznaj više o programu

 • Boot Camp

  #

  Boot camp Serbia je funkcionalni fitnes program prilagođen uzrastu i nivou fizičke spremnosti polaznika. Fitnes revoluciju pod imenom Boot camp Serbia pokrenuo je 2011. godine uz podršku Fakulteta Sporta i Fizičkog Vaspitanja - Marko Mažar, sportski novinar i fitnes trener, po uzoru na istoimene fitnes programe koji postoje širom sveta.

  Saznaj više o programu

 • Funkcionalni trening

  #

  Funkcionalni trening - utiče na povećanje kondicije i snage, ubrzavanje metabolizma i sagorevanje kalorija.

  Program je predviđen za vežbače svih uzrasta. Trener je tu da vas nauči i vodi računa o pravilnosti vašeg pokreta, i da svaku vežbu prilagodi vašoj trenutnoj fizičkoj formi.

  Saznaj više o programu

 • Cardio box

  #

  Cardio Box predstavlja visoko intenzivan trening inspirisan borilačkim veštinama koji se izvodi na džakovima. Kombinacija udaraca iz različitih borilačkih veština, najviše iz boksa i kik boksa, uz korišćenje ručne i nožne tehnike na džaku koje se uklapaju u jednostavne koreografije prilagođene vezbačima, kako početnicima tako i onima koji su se susretali sa sličnim programima.

  Saznaj više o programu

 • Piloxing

  #

  PILOXING® je uzbudljiv fitness program koji sadrži i inspiriran je pojedinim pokretima iz pilatesa, boksa i plesa spojenim u visoko-intenzivni intervalni trening.

  PILOXING® se sastoji od intervalnog treninga u kojem se trenira bosih nogu; zbog izmene intervala dolazi do povećanja potrošnje kalorija i povećava se izdržljivost, jača se kardio-vaskularni sistem, a što se tiče treniranja bez obuće dobijamo na jačanju mišića stopala, nogu.

  Saznaj više o programu

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.