programi

Preporučuje se

  • Osobama koje žele da povećaju tonus mišića
  • Osobama koje žele povećati mišićnu masu
  • Vežbačima koji žele da povećaju celokupnu fizičku sposobnost

ne Preporučuje se

  • Hroničnim bolesnicima
  • Osobama koji imaju problem sa hipertenzijom, astmom
  • Srčanim bolesnicima

*Preporuka je da se svi vežbači konsultuju sa svojim lekarom pre početka trenažnog procesa.

Bodibilding

Bodibilding je sport koji se zasniva na razvoju skladne mišicne muskulature ili težnji da dovedemo svoje telo do savršenstva (podjednaku razvijenost svih mišića i naravno što veću separaciju istih). Sa punim pravom možemo reći da je bodybuilding način života, kada jednom osetite čari ovog sporta ostajete mu zauvek verni!

Body building se deli na takmičarski i rekreativni. Rekreativni Bodibilding je znatno zastupljeniji. Dugo se vodio kao "muški sport" ali je u poslednje vreme zahvaljujući sve većem prilivu informacija počela prava invazija dama na fitnes centre i dame se bave body buildingom i to veoma uspešno. U današnje vreme kada se gojaznost širi planetom kao opaka bolest pravo je zadovoljstvo videti lepo izvajano mišićavo telo!

Lanac Athletic Gym klubova apsolutno pruža sve mogućnosti za ostvarivanje vaših, a od onoga trenutka kada dođete i naših ciljeva! Fakultetski obrazovan i stručni kadar zahvaljući svom dugogodisnjem, kako trenerskom tako i takmičarskom iskustvu u Body buildingu, uz pomoć naše profesionalne opreme će Vaše snove dok trepnete pretvoriti u javu!

Spremni smo da zajedno uz pomoć Body buildinga ne samo oblikujemo vaše telo već i da oformimo neke navike kako po pitanju treninga tako i po pitanju zdrave ishrane i zdravog načina života koje će vas učiniti srećnijim, zdravijim i vitalnijim!

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.