programi

Preporučuje se

  • Osobama koje žele da povećaju tonus mišića
  • Vežbačima koji žele da povećaju celokupnu fizičku sposobnost

ne Preporučuje se

  • Hroničnim bolesnicima
  • Osobama koji imaju problem sa hipertenzijom, astmom
  • Srčanim bolesnicima

*Preporuka je da se svi vežbači konsultuju sa svojim lekarom pre početka trenažnog procesa.

Body fitness

Body fitness je tipično ženski, specifičan program koji poseban akcenat baca na one delove ženskog tela koji najpre dolaze na udar celulita i masnih naslaga. To su obično bokovi, zadnjica, butine i stomak.

Body fitness trening ima za cilj toniziranje i oblikovanje muskulature bez straha od povećanja mišićne mase. Pun efekat postiže se uz odgovarajuću ishranu, a prave savete uvek možete dobiti od naših trenera.

Nakon uvodnog treninga, testiranja i procene vaših sposobnosti konstruisaćemo program koji će vas na uzbudljiv način dovesti do skladno oblikovanog tela. Trening obuhvata aerobni deo, koji se izvodi na Technogym-ovim kardio mašinama i aerobno-anaerobni deo, odnosno sklop vežbi sa slobodnim telom, na spravama i sa rekvizitima. Pored pozitivnih vizuelnih efekata, ovakvim treningom, za jako kratko vreme osetićete i pozitivne zdravstvene efekte kroz povećanje aerobnih sposobnosti, odnosno kondicije. Osim toga, vežbe dinamičke fleksibilnosti doprineće poboljšanju mobilnosti, odnosno pokretljivosti ramenog pojasa i karličnog dela.

Uz prijatnu atmosferu, prostor opremljen savremenim mašinama i stručni instruktorski tim Atheltic’s gym-a, Body Fitness program učiniće vas vitkijim, sposobnijim i zdravijim. Bićete iznenađeni koliko zadovoljstva ovaj program može da vam pruži.

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.