programi

Preporučuje se

  • Vežbačima koji vole dinamičan trening
  • Podjednako je dobar i za iskusne i vezbače početnike
  • Vežbačima koji imaju višak kilograma
  • Vežbačima koji žele da povećaju tonus mišića i da povrate i održe kondiciju

ne Preporučuje se

  • Hroničnim bolesnicima
  • Osobama koji imaju problem sa hipertenzijom, astmom
  • Srčanim bolesnicima

*Preporuka je da se svi vežbači konsultuju sa svojim lekarom pre početka trenažnog procesa.

Boot Camp

Boot camp Serbia je funkcionalni fitnes program prilagođen uzrastu i nivou fizičke spremnosti polaznika. Fitnes revoluciju pod imenom Boot camp Serbia pokrenuo je 2011. godine uz podršku Fakulteta Sporta i Fizičkog Vaspitanja - Marko Mažar, sportski novinar i fitnes trener, po uzoru na istoimene fitnes programe koji postoje širom sveta.

Pored vojničke filozofije ovakvog vida treninga koji odlikuju red, rad i disciplina, Boot Camp je odličan način da postignete vrhunac psihofizičkih mogućnosti.

Boot camp treninge odlikuje raznovrsnost treninga metoda i vežbi, pa je, shodno tome, svaki trening drugačiji i postepenim napretkom, još veći izazov prethodnog.

Ako želite jedinstveni fitnes program na kome ćete razviti snagu, poboljšati kondiciju, dobiti na izdržljivosti, ali i sagoreti veliki broj kalorija i doći do željeg fizičkog izgleda - onda je Boot camp idealan trening za vas.

Iako cela priču odiše ''vojničkim duhom'', ovakav vid treninga je i za lepši pol. S valjanim razlogom ne kažemo slabiji, jer su dame na ovakvim treninzima mnogo puta do sada dokazale da su disciplinovanije, izdržljivije i jače od većine muškaraca. Budi drugačiji! Promeni život! Izađi iz zone komfora! Granice su za one koje ih imaju! Treniraj Boot Camp!

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.