programi

Preporučuje se

  • Osobama orjentisanim na rezultate
  • Onima koji su izloženi intenzivnom stresu
  • Svima kojima je vreme dragoceno

ne Preporučuje se

  • Obolelima od osteoporoze
  • Osobama koje su u prethodnih 6 meseci imale operaciju trbušnog zida
  • Onima koji nisu ovde zbog vežbanja

*Preporuka je da se svi vežbači konsultuju sa svojim lekarom pre početka trenažnog procesa.

Fitness Fanatics

Fitness Fanatis je specifičan sistem vežbanja medicinski dizajniran sa ciljem da blokira dejstvo hormona stresa kortizola i da poveća insulinsku osetljivost u telu. Ta dva fiziološka efekta su u današnje vreme naznačajnija za prevenciju i lečenje najtežih hroničnih bolesti ali i za opšte jačanje imuniteta.

Originalan način kombinovanja pokreta koji aktiviraju sve mišićne grupe garantuje, na nivou današnjih medicinskih znanja, maksimalno brz napredak u kardiovaskularnim kapacitetima i umereno jačanje skeletne muskulature.

Program Fitness Fanatis se sastoji iz tri nedeljna treninga koji traju samo pola sata, pa je posebno pogodan za ljude koji nemaju puno vremena za druženje i koji su orjentisani ka rezultatima. To je ujedno i najveća mana ovog programa jer od polaznika zahteva izutetno visok nivo motivisanosti.

Poseban način inteziviranja treninga omogućava da u sali, jedni pored drugih, trniraju i vrhunski sportisti i apsolutni početnici. Pokreti su prirodni i posebno smo ponosni da za 5 godina postojanja i rada sa stotinama klijenata namamo apsolutno ni jednu povredu!

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.