programi

Preporučuje se

  • Osobama koje žele da povećaju tonus mišića
  • Vežbačima koji žele da povećaju celokupnu fizičku sposobnost

ne Preporučuje se

  • Hroničnim bolesnicima
  • Osobama koji imaju problem sa hipertenzijom, astmom
  • Srčanim bolesnicima

*Preporuka je da se svi vežbači konsultuju sa svojim lekarom pre početka trenažnog procesa.

Kardio trening

Aerobnim i anaerobnim vežbanjem, tj. kardio treningom, definiše se bilo koji oblik telesne aktivnosti koja se izvodi aktiviranjem velikih mišićnih grupa, koja je u osnovi cikličnog karaktera, a intenzitet vežbanja je prilagođen opsegu od 55-90% maksimalne frekvencije srca izračunate za svakog pojedinca. Sa tim u vezi, prirodni oblici kretanja kao što su hodanja, trčanja, zatim vožnja bicikla, veslanje, kao i vežbanje na simulatorima kretanja kao što su trake za trčanje, steperi, ergometri predstavljaju kardio trening.

U tom pogledu, fitnes centar Athletic's Gym Vam je sa svojim zavidnim kardio arsenalom pružio najbolje. Athletic's Gym i Technogym-ova Excite, Race i XT linija (21 traka za trčanje, 10 eliptika, 5 kardio Wave-a, 10 stepera i 10 klasičnih i horizontalnih bicikla kao i jedan veslački ergometar) imaju za cilj razvoj, održavanje i poboljšanje funkcionalne sposobnosti organizma koju nazivamo aerobnom ili anaerobnom izdržljivošću.

Zahvaljujući savremenom dizajnu i vrhunskoj izradi, Technogym-ova kardio oprema nudi veliki broj različitih programa i nivoa opterećenja koji u kombinaciji sa ljudskim faktorom, stručno osposobljenim kadrom Athletic's Gym-a, direktno deluje na efikasniji rad kardiovaskularnog i respiratornog sistema i samim tim na postizanje pozitivnih transformacija na morfološka obeležja kao preduslov za unapređenje i očuvanje zdravlja.

Efikasna funkcija kardiovaskularnog i respiratnog sistema je osnova za optimalnu izvedbu svih fizičkih aktivnosti koje su u osnovi aerobne ( duže trajanje - umereni intenzitet rada ) ili anaerobne ( kraće trajanje - visoki intenzitet rada ). Sedenterni način života, kao i svest ljudi o potrebi za kretanjem primorao nas je da se na prepoznatljiv Athletic's Gym način uključimo u konstantan doprinos i očuvanje zdravlja... Pridružite nam se, jer Vaše zdravlje je naš imperativ, a naše zdravlje preporuka.

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.