programi

Preporučuje se

  • Vežbačima koji vole da vežbaju u grupi i uz muziku
  • Vežbačima koji vole dinamičan trening
  • Podjednako je dobar i za iskusne i vezbače početnike
  • Vežbačima koji imaju višak kilograma
  • Vežbačima koji žele da povećaju tonus mišića i da povrate i održe kondiciju

ne Preporučuje se

  • Hroničnim bolesnicima
  • Osobama koji imaju problem sa hipertenzijom, astmom
  • Srčanim bolesnicima

*Preporuka je da se svi vežbači konsultuju sa svojim lekarom pre početka trenažnog procesa.

Mix Aerobik

Mix Aerobic je dinamičan i zabavan fitnes program koji će vam omogućiti da u 60 minuta sagorite veliki broj kalorija bez osećaja iscrpljenosti koji se javlja posle mnogih kardio programa. Svaki trening je drugačije osmišljen i time sprečava rutinu i jednoličnost. Upravo to mu omogućava kombinacija različitih fitnes programa: klasičan aerobik, hi-low, tai bo, latino, work out, pilates, yoga... što i jeste suština MIX AEROBIKA. Upravo zbog toga ovo i jeste najzastupljeniji vid grupnog treninga kod nas.

Obavezan deo časa jeste zagrevanje čitave muskulature odakle se lagano prelazi u kardio blok koji može biti koreografisan ili osmišljen kao hi impact trening sa skokovima, poskocima i trčanjem u mestu. Na treninzima se koriste i rekviziti poput traka, lopti, tegića kako bi se dodatno angažovali mišići, a u određenim vežbama se koristi samo sopstvena težina što dovodi do postizanja optimalnih rezultata za vrlo kratko vreme. Ovaj fitnes program je namenjen kako mlađim zdravim osobama, tako i zdravim aktivnim osobama srednjih godina, dok je intenzitet MIX AEROBIKA prilagođen grupi koja se trenira uz modifikaciju pokreta prilagođenih novim članovima koji polako ulaze u formu.

Jedan trening vredi više od hiljadu reči, zato vas ATHLETICS GYM poziva da dođete na besplatan probni trening i da se u dobroj atmosferi i uz odličnu muziku zabavite i dobro oznojite.

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.