programi

Preporučuje se

  • Vežbačima koji vole da vežbaju u grupi i uz muziku
  • Vežbačima koji vole dinamičan trening
  • Podjednako je dobar i za iskusne i vezbače početnike
  • Vežbačima koji imaju višak kilograma
  • Vežbačima koji žele da povećaju tonus mišića i da povrate i održe kondiciju

ne Preporučuje se

  • Hroničnim bolesnicima
  • Osobama koji imaju problem sa hipertenzijom, astmom
  • Srčanim bolesnicima

*Preporuka je da se svi vežbači konsultuju sa svojim lekarom pre početka trenažnog procesa.

Piloxing

PILOXING® je uzbudljiv fitness program koji sadrži i inspiriran je pojedinim pokretima iz pilatesa, boksa i plesa spojenim u visoko-intenzivni intervalni trening.

PILOXING® se sastoji od intervalnog treninga u kojem se trenira bosih nogu;zbog izmene intervala dolazi do povećanja potrošnje kalorija i povećava se izdržljivost,jača se kardio-vaskularni sistem,a što se tiče treniranja bez obuće dobijamo na jačanju mišića stopala, nogu. PILOXING® je jedinstveni program koji daje snagu, brzinu i agilnost kroz boks; fleksibilnost i tonus mišića kroz pilates, a ujedno kroz kombinaciju svega navedenog jača celu muskulaturu tela. PILOXING® je tvorevina Švedske plesačice Vivece Jensen i vrhunac njene misije da fizički i psihički ojača žene kroz fitness. U PILOXING®-u naglasak je na jačanju celog Core-a, tako da žene mogu biti snažne i osećati se u skladu s MOTOM „Sleek,Sexy & Powerful“.

PILOXING® je spoj dve potpuno različite grane fitnessa. Snagu osećamo i jačamo kroz Boks, osećaj elegancije i stabilnost koje razvijamo kroz fluidne Pilates pokrete i na kraju ples koji nam daje osećaj ženstvenosti. Ali iako su to skroz suprotne strane fitnessa jedno im je zajedničko „SNAGA I JAČANJE CORE-a“ jer kroz aktivaciju i jačanje Cora dobijamo koncentraciju, fokus, kontrolu i svest o našem telu. Kombinacija Boksa i Pilatesa je osnovna komponenta PILOXING®-a koja je dizajnirana tako da se svaka žena osjeća ženstveno, senzualno i snažno.

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.