programi

Preporučuje se

  • Vežbačima koji žele pravilno da vežbaju
  • Vežbačima koji imaju probleme sa posturalnim statusom
  • Vežbačima sa lekarskom dijagnozom
  • Vežbačima sa manjkom motiva za vežbanje
  • Vežbačima dijabetičarima

ne Preporučuje se

  • Svima se preporučuje
  • Srčanim bolesnicima

*Preporuka je da se svi vežbači konsultuju sa svojim lekarom pre početka trenažnog procesa.

Vođeni trening

Vođeni trening predstavlja osnovni tip personalnih treninga i jedan je od zaštitnih znakova Athletic`s Gym-a. Podrazumeva vežbanje u grupama od nekoliko vežbača uz nadzor trenera. Takođe u okviru vođenog treninga, pored trenera koji će planirati i pratiti svaki vaš trening dobijate i mogućnost pravljenja programa i savetovanja oko ishrane i suplementacije, a sve u cilju što boljeg postizanja ciljeva odnosno ispunjenju vaših želja.

U odnosu na vaše zahteve, želje ali i mogućnosti, trener će na osnovu merenja i testiranja predložiti i isplanirati jedan od ponuđenih programa u okviru vođenog treninga tj. rekraciju, korekciju ili redukciju.

Namenjen osobama koje su već fizički aktivne i u treningu a koje žele uz nadzor trenera unaprediti i kvalitativno poboljšati svoj trening ili program ishrane ili prosto razbiti monotoniju treninga.

Namenjen je osobama koje žele blago redukovati svoj telesni status, malo zategnuti ili tonizirati pojedine delove svoga tela ili osobama sa blažim zdravstvenim tegobama kojima je od strane lekara preporučena određena vrsta fizičke aktivnosti.

Namenjen je osobama koje žele bitnije da redukuju (smanje ili povećaju) svoju telesnu masu. Pažljivim planiranjem treninga, odabirom vežbi i korekcijom ishrane, uz pomoć trenera i njegovih stručnih saveta, na najlakši i najbrži način doći ćete do željene figure i rezultata.

Ono što izdvaja vođeni trening i ono što ga čini posebnim jeste interakcija između vežbača i trenera. Treneru omogućava sakupljanje informacija i dalje planiranje trenažnog procesa a vežbaču daje dodatni motivaciju i elan za ispunjenje trenažnih zadataka i ciljeva.

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.