programi

Preporučuje se

  • Vežbačima koji vole da vežbaju u grupi i uz muziku
  • Vežbačima koji vole dinamičan trening
  • Podjednako je dobar i za iskusne i vezbače početnike
  • Vežbačima koji imaju višak kilograma
  • Vežbačima koji žele da povećaju tonus mišića i da povrate i održe kondiciju

ne Preporučuje se

  • Hroničnim bolesnicima
  • Osobama koji imaju problem sa hipertenzijom, astmom
  • Srčanim bolesnicima

*Preporuka je da se svi vežbači konsultuju sa svojim lekarom pre početka trenažnog procesa.

Zumba

Zumba je zanimljiv način vežbanja. Jednostavno trening gde se prvenstveno zabavljamo, a i uz dobru zabavu trošimo kalorije. Osnivač zumbe je Alberto "Beto" Perez. Zumba program je stvoren kao jedinstvena kombinacija plesa i vežbanja zbog Betove strasti za latino muzikom, egzotičnim plesnim ritmovima i fitnesom. Shvativši da grupni fitness programi trebaju biti prvenstveno zabavni sa "ne mislećim" elementima kako bi bili dostupni masama a ne samo koordiniranim polaznicima u formi, hteo je da svako bez obzira na nivo utreniranosti može pohađati Zumbu. Zumba plesno ludilo koje je već odavno zarazilo čitav svet, munjevitom brzinom ulazi u sve više fitness centara u Srbiji i osvaja hipnotičkim ritmovima i jednostavnim ali zabavnim plesnim pokretima. Na prvi pogled, još jedna u nizu vrsta aerobika ali ako zavirimo ispod površine videćemo velike razlike između Zumbe i aerobic programa. Muzika, koraci i koreografija su tri elementa koja zajedno čine Zumba program jedinstvenim i revolucionarnim u fitness svetu a time i drugačijim od aerobic programa. Sva tri elementa posebno nisu jedinstveni ali njihova kombinacija stvara poseban, novi i dinamičan fitness doživljaj! Nije potrebno da znate da igrate, nije potrebno da imate iskustvo u igri i vežbanju - sve što vam treba je samo dobra volja. Ostalo će doći samo od sebe, a uz to ćete i bolje izgledati, odlično se provesti, bolje osećati, biti sigurniji i imati više samopouzdanja, imati bolje držanje i strukturu tela. Neki čak opisuju Zumbu kao "vežba u senci", jer na jedan lak i zabavan način vi ustvari vežbate. Pored toga što se ovakvim vežbanjem aktiviraju mišići celog tela, velika pažnja se pridaje upravo estetski najugroženijim delovima tela, kao sto su zadnjica, butine i stomak.

Zumba jednostavno ulazi pod kožu, na treningu se izbacuje sva negativna energija i sa treninga se izlazi sa osmehom uz recenicu: "Moram da dođem ponovo". Osećaj na treningu ja kao da ste u klubu gde đuskate uz dobre latino ritmove, i nemate osećaj bilo kakvog napora. Dobar trening sadrži osim dobre muzike i koreografija: osmeh vezbača, buku (dosta buke) koju naravno proizvode vežbajući, dobru energiju. Zaključak: zumba je sve samo ne dosadan aerobic trening, zumba je program gde se uz zabavu troše kalorije, na zumba treningu vam radi svaki mišić a da to ni ne osetite.

Zato sada spremite se za trening, ponesite osmeh i zumbajte. Za dobar osećaj i dobru energiju ne brinite to dolazi u paketu sa zumba treningom. Dođite da zumbamo zajedno, dođite i osetite zumba čaroliju.

Zakaži besplatan probni trening

Bez ikakvih obaveza, dođi da se upoznamo i da ti pokažemo kako izgleda biti član našeg kluba.